Workshops voor concrete praktische vaardigheden

Workshops

Ontdek samen met ons de essentie in dynamische workshops over leiderschap, keiharde soft skills en vitaliteit. Ontwikkel concrete praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in zowel professionele als persoonlijke situaties, en bevorder interactie en samenwerking door te leren van elkaars ervaringen. 

Workshops

Werk aan kennisverwerving en krijg nieuwe inzichten. Ontwikkel concrete praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in zowel professionele als persoonlijke situaties.

Uitdagend
&
Dynamisch

Stimuleert zelfreflectie over gedrag en doelen

Het fundament

Samenwerken is de sleutel tot een high-performance team. Jezelf en andere kennen is daar onderdeel van. Vertrouwen is de basis.

- Tevreden klanten

Gedragsverandering

Leer hoe gewoontes, motivatie en wilskracht een rol spelen bij het behalen van doelen. Veranderen is een werkwoord.

Communicatie

Oefenen van communicatievaardigheden (Gordon® Model), het leren van de theorie en het uitwisselen van ervaringen.

Stressmanagement

Verkrijg inzicht in jouw stressbronnen en leer effectieve interventies om met de werkdruk om te gaan en burn-out te voorkomen.

Beter presteren

Optimaliseer je werkdag door structuur en routines te implementeren. Priori’tijd’, dutjes en focus komen aan bod.

Jobcrafting

Neem de leiding over je dagelijkse taken met meer plezier, betekenis en werkvreugde.

Beweeg clinic

Verbind het team door middel van beweging zoals cardioboksen, mindfull walking, animal flow of yoga.

Iets voor jouw organisatie?

Bij ons geen passief theoretisch leren. Je wordt actief betrokken, integreert theorie met praktijk, verwerft waardevolle inzichten en past deze enthousiast toe in je dagelijks leven.

Van beknopt en inspirerend tot uitgebreid en diepgaand, elke workshop wordt aangepast aan de specifieke wensen van de organisatie. Of je nu kiest voor een prikkelende sessie van 45 minuten of een uitgebreide dagdeelsessie, we gaan altijd in op de diepere lagen van het onderwerp.

Kies de methode die het beste bij je past, want al onze workshops zijn beschikbaar zowel online als offline.

Om persoonlijke aandacht te waarborgen, hanteren we voor de meeste workshops een limiet van 12 deelnemers. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken, afhankelijk van de situatie. Het minimum aantal deelnemers is 6. Dit is omdat we waarde hechten aan dynamiek en onderlinge interactie.

Contact opnemen

Professioneel en persoonlijk Leiderschap ontwikkeling voor leidinggevenden en teams draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders