Lees meer over Consulters, Leiderschap is Vakmanschap

Wil je jezelf ontwikkelen?

Consulters staat klaar om je te helpen

De missie

De missie van Consulters is het begeleiden van individuen en organisaties bij het ontsluiten van hun volledige potentieel. Wij streven ernaar meer geluk en vervulling te brengen, zowel op de werkvloer als daarbuiten, door middel van gerichte persoonlijke en professionele ontwikkeling

De visie

In onze visie zien we leidinggevenden als krachtige katalysatoren voor positieve verandering. We geloven in het bewust aanwenden van invloed, het vervullen van basisbehoeften en het ontwikkelen van gedrag als drie pijlers voor duurzame transformatie. Door deze elementen te integreren, streeft Consulters naar een wereld waarin leiderschap niet alleen resultaatgericht is, maar ook bijdraagt aan het welzijn van individuen en teams.

“Wij hebben meerdere keren positief samengewerkt met Consulters. De professionele benadering en prettige, gedreven manier van omgang hebben een blijvend effect op deelnemers gehad.”

Gemeente Schiedam – Rudy Bänffer

 

 

Beroeps-
vereniging

Geaccrediteerd en aangesloten bij de International Coaching Federation en de Beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals.

Educatie

Wij werken graag volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Om hiervan op de hoogte te blijven zorg we voor permanente educatie en zelfontwikkeling.

Partners

Consulters beschikt over een landelijk dekkend netwerk van coaches en trainers en werkt samen met meerdere partijen zoals Intention en Chivo.

“Een coaching traject bij Consulters heeft me waardevolle inzichten opgeleverd en in beweging gezet. Betrokkenheid, luisterend oor, humor en uitdagende benadering hebben me geholpen bij het vinden van een passende baan en het nemen van succesvolle stappen in mijn carrière.”

Join ProgramJuul Klatser

 

 

Contact opnemen

Professioneel en persoonlijk Leiderschap ontwikkeling voor leidinggevenden en teams draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders