Coaching voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Coaching voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Onze coaching diensten, gericht op leiderschap en duurzame vitaliteit, helpen individuen, teams en organisaties om hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, motivatie te vergroten, energie te optimaliseren en veerkracht te versterken. Bereik je persoonlijke en professionele doelen met zelfverzekerdheid en authenticiteit.

Individuele coaching

Als vitaliteitskundigen zijn we gespecialiseerd in duurzame vitaliteit, getraind om te begeleiden, coachen, trainen en adviseren.

Ontwikkel jezelf

Samen ontwikkelen

Team coaching

Samenwerken is de sleutel tot een high-performance team. Jezelf en andere kennen is daar onderdeel van. Vertrouwen is de basis.

- Tevreden klanten

Coach traject

Elk traject begint met een grondig kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we de uitdagingen die jij of een team ervaart, identificeren we basisbehoeften, bespreken we de gewenste situatie en houden we rekening met specifieke overwegingen om een volledig beeld te krijgen. Onze trajecten zijn op maat gemaakt en worden altijd afgestemd op ieders behoeften. Samen kijken we naar wat er bereiken dient te worden en hoe we dit doel kunnen verwezenlijken. Verandering vergt tijd en oefening. Na elke sessie zijn er opdrachten waarmee men de vaardigheden verder kan ontwikkelen. Individuele coaching kan zowel persoonlijk op locatie als online via videobellen plaatsvinden.

Voor Wie?
Onze diensten zijn ideaal voor:

- Leidinggevenden die zich willen ontwikkelen
- Teams die niet lekker lopen
- High performers met prestatiedruk
Probleemoplossing
Herken jij deze uitdagingen?

- Het is nooit goed genoeg?
- Moeite met plannen, prioriteren en focus?
- Een onbehagelijk gevoel zonder duidelijke reden ?
- Zit je niet lekker in je vel op op het werk richting burn-out?
- Zit je vaak vast in het hoofd en moeite met emoties uiten?
- Ben je wel goed genoeg of hoor je er wel bij?
Resultaten
Wat mag je verwachten?

- Stress managen
- Verbeterde samenwerking en prestaties
- Relaties versoepelen
- Conflicten oplossen
- Eigenwaarde verbeteren
- Verhoogde zelfkennis
- Werk-privé balans
- Grenzen stellen (assertiviteit)
- Milder worden (naar zelf en anderen)

Benieuwd naar een mogelijke samenwerking? Neem direct contact op voor een kennismaking!
Vorige dia
Volgende dia

Waarom kiezen voor
professionele coaching van Consulters?

Geaccrediteerd bij de International Coaching Federation en aangesloten bij de Beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals.

Landelijk dekkend netwerk van coaches en trainers.

Zelfkennis
Leiderschap
Teambuilding
Resultaten
Vakmanschap

Onze aanpak omvat essentiële elementen zoals zelfkennis om jezelf beter te begrijpen, inclusief je waarden, competenties en valkuilen. We bieden leiderschapsvaardigheden die je niet alleen leert, maar ook in de praktijk brengt, samen met teambuilding om je teamleden te begrijpen, te coachen en hun ontwikkeling te stimuleren.

De beloning? Betere samenwerking, minder stress en verbeterde resultaten. Uiteindelijk zal je transformeren tot een ware vakman in leiderschap, terwijl je de negatieve scenario’s van hoog ziekteverzuim, prestatiedaling en een onprettige werkomgeving achter je laat.

Kennis van zaken
"Consulters beweegt mee met de behoefte van de cliënt. Het motiveert door enthousiasme en kennis van zaken."
Rhea Bogaart
Sr. communicatie adviseur bij Stichting B&A Groep
Fijne samenwerking
"De persoonlijke begeleiding van Consulters en de onderbouwing vanuit wetenschap en hulpmiddelen waren erg prettig en goed. Er werd snel antwoord gegeven bij vragen.”
Bram Bijl
Supply Chain Manager bij Compaxo Group B.V.

Investeer in jezelf en je team

Aanmelden en kosten

We maken een offerte op maat, afhankelijk van de duur van een traject en doelstellingen. Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden voor de training.

Bel of maak een afspraak voor een kop koffie

Casestudy - Jennifer Erasmus Universiteit

Jennifer, een leidinggevende en vakspecialist aan de Erasmus Universiteit, koos voor een 1-op-1 coachtraject bij Consulters, waar ze maandenlang hard werkte aan zowel haar professionele als persoonlijke leiderschap. Haar vastberadenheid en bereidheid om zwaktes te erkennen en van fouten te leren, leidden tot gestage vooruitgang en een verschuiving in denken. Onze begeleiding hielp haar te begrijpen dat verandering niet altijd eenvoudig is, aangezien 95% van ons gedrag automatisch is. Vandaag is Jennifer zelfverzekerder en kiest ze voor haar eigen (werk)geluk. De missie van Consulters is duidelijk: leidinggevenden ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat zij, hun teams en hun organisaties hiervan kunnen profiteren.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Jij wordt persoonlijk gecoacht. Een coachtraject voorziet in het ontwikkelen van de nodige persoonlijke en professionele leiderschapsvaardigheden, kennis en inzichten om effectiever te worden. 

Het hele team wordt gecoacht. Teamleden zullen een positieve verandering in de werkervaring en omgeving ervaren. Dit kan zich uiten in een verbeterde communicatie, meer betrokkenheid, minder conflicten en een groter gevoel van waardering en ondersteuning. Teamleden kunnen zich gemotiveerder en geïnspireerder voelen om bij te dragen aan de doelen van het team en de organisatie als geheel. 

Het minimale pakket kost 497,- excl. BTW en reiskosten Dit is voor individuele coaching incl.  intake en 3 sessies. 

Teamcoaching is een op prijs op maat.

Afhankelijk van het type hulpvraag kan de duur variëren. Wij werken altijd met een uitgebreide intake van 60 min. Een traject heeft een gemiddelde van 6 sessies met een minimum van 3 sessies.

Vul aub het contactformulier in. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Professioneel en persoonlijk Leiderschap ontwikkeling voor leidinggevenden en teams draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders